Altay - Beşiktaş / Db Hbtwc6yq0sm : Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.

Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Watch the turkish süper lig event:

| son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Rtzhgaoyivoorm
Rtzhgaoyivoorm from iasbh.tmgrup.com.tr
Scores, stats and comments in real time. Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Watch the turkish süper lig event: | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.

Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor.

Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Scores, stats and comments in real time. Watch the turkish süper lig event: Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Watch the turkish süper lig event: Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.

Scores, stats and comments in real time. Tjc2g4d9cir23m
Tjc2g4d9cir23m from www.futbolarena.com
Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan .

Scores, stats and comments in real time.

Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Scores, stats and comments in real time. Watch the turkish süper lig event: | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Watch the turkish süper lig event: Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Scores, stats and comments in real time.

Scores, stats and comments in real time. Krb4oxduqg0g6m
Krb4oxduqg0g6m from cdn1.ntv.com.tr
Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor. | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Watch the turkish süper lig event: Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.

Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle i̇zmir'e 11 futbolcusundan . Süper lig'in yedinci haftasında altay, beşiktaş'ı konuk ediyor. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. | son dakika beşiktaş haberleri (bjk . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Scores, stats and comments in real time. Watch the turkish süper lig event: Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.

Altay - Beşiktaş / Db Hbtwc6yq0sm : Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi.. Kartal bu sezon ilk kez mağlup olurken altay liderlik koltuğuna . Scores, stats and comments in real time. Beşiktaş, ceza ve sakatlıklar sebebiyle 11 . Kartal'ın golünü güven yalçın kaydederken, altay'ın golleri, kappel ve bamba'dan geldi. Mücadele bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda oynanıyor.